Τρόποι πληρωμής & αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-10 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση και τον χρόνο κατασκευής του προϊόντος.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier (ACS Courier). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση.  Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας .

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1)Πληρωμή με Αντικαταβολή

Εξόφληση των προϊόντων που παραγγείλατε κατά την παραλαβή τους και oι πληρωμές με αντικαταβολή γίνονται μέσω της Εταιρείας που επιλέξατε να παραλάβετε τα προϊοντα.

2)Κάρτα χρεωστική/πιστωτική:

Εξοφλήστε με πιστωτική κάρτα και αποφύγετε όποια χρέωση μεταφοράς.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.loveyourhome.gr δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες. Μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας στην τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

3) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας και μέσω e-banking:

Εθνική Τράπεζα Αρ.Λογαριασμού: IBAN: GR8901103950000039500510639

Alpha Bank Αρ.Λογαριασμού: IBAN: GR1801405280528002002007823